Logopedie

Onze logopedisten

Caroline Nouwels – Drenth

PRAKTIJKHOUDER
(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
DOWNSPECIALIST
SCHISISSPECIALIST
OMFT-SPECIALIST
S.I. THERAPEUT
FREELANCE DOCENT
SPREKER
KLACHTENFUNCTIONARIS

Caroline is mede eigenaar van Logopedisch Centrum Nouwels. In 1990 opende ze haar eerste praktijk. Met gedrevenheid en passie voor het vak is ze uitgegroeid tot een specialist waar medewerkers, cliënten en collega logopedisten graag mee samenwerken. Caroline werkt als specialist in het Downteam van de ISALA Zwolle. Daarnaast ontwikkelde ze samen met de logopedist van het schisisteam ISALA Zwolle een cursus voor logopedisten over logopedie bij kinderen met een schisis. Ook geeft zij gebarentrainingen. In de spaarzame tijd naast haar werk maakt ze tijd vrij om te sporten en vindt ze het leuk om filmpjes te editen.

Annelies Baars – Nouwels

PRAKTIJKHOUDER
LOGOPEDIST
KLINISCH LINGUÏST
HANEN THERAPEUT
OMFT-SPECIALIST
HR FUNCTIONARIS

Annelies is ambitieus, werkt graag evidence-based en zorgt ervoor dat ze dit ook overdraagt naar collega’s. Zij kan wetenschap vertalen naar praktische zaken en dat is goed voor ons Logopedisch Centrum. Annelies is ordelijk en goed in administratie. Sinds 01-01-2021 is zij mede praktijkhouder en beheert zij alle personeelszaken. 

Janneke Boer – Talens

(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
MANAGEMENTASSISTENT
STAGECOÖRDINATOR

Janneke is sociaal, behulpzaam en binnen ons team een ster als het gaat om plannen, overleggen en regelen. Ze bedenkt oplossingen voor problemen waar je zelf niet aan dacht, wat heel verhelderend werkt. Als je belt naar het algemene aanmeldnummer 06-28475791 krijg je haar aan de telefoon en kan zij je van informatie voorzien. Daarnaast coördineert zij alle stages in onze praktijk.

Baukje Zuidema – Dijk

(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
PARKINSONNETTHERAPEUT
KWALITEITSFUNCTIONARIS

Aanpakken en volhouden horen bij Baukje. Ze is een echte teamspeler en staat altijd klaar voor collega’s. Ze werkt hard en krijgt energie van het afvinken van takenlijstjes. Baukje wordt blij van buiten zijn en dat doet ze het liefst te paard, wandelend of hardlopend. Binnen ons team is zij de Parkinsonspecialist en werkt ze veel met volwassenen met stikstoornissen.

Elise Keijzer Ravensbergen

LOGOPEDIST
KLINISCH LINGUÏST

Elise werkt graag evidence-based en in teamverband. Zij vertaalt eveneens wetenschap naar praktische zaken en ondersteunt ons team  in aanvullende diagnostiek. Elise is flexibel en vindt uitdaging in het aanpakken van nieuwe dingen.

Melanie ten Kate

LOGOPEDIST
AANDACHTSGEBIED STOTTEREN

Melanie werkt graag in teamverband en gestructureerd. Ze staat in drukke tijden altijd klaar om voor haar collega’s waar te nemen. Melanie werkt graag met stotter-gerelateerde hulpvragen. Na een werkdag leegt ze haar hoofd door zeer regelmatig de sportschool te bezoeken.

Angeleta van den Berg

LOGOPEDIST

Onze praktijk biedt graag kansen aan jonge collega’s. Aanpakken en werken in teamverband passen goed bij Angeleta. Na een zeer goede stage kreeg zij een plek in ons team. Een mooie synergie tussen aanstormend talent en ervaren beroepsbeoefenaars.

Carla Bisschop – Kin

LOGOPEDIST
OMFT-SPECIALIST

Carla is een ervaren logopedist die meer dan 11 jaar in een andere praktijk werkte. Met haar professionaliteit en brede kennis is ze een welkome aanvulling in ons team. Carla is opgeleid als OMFT- specialist en heeft daarnaast als aandachtsgebied kinderen met spellingsproblemen.

Klarine de Haan

LOGOPEDIST
OMFT-SPECIALIST

Klarine is een ervaren logopedist die eerder in een andere praktijk werkte. We vinden het heel fijn om haar in ons team te verwelkomen. Voor nu neemt ze behandelingen van Janneke en Elise waar. Naast haar brede kennis is zij ook opgeleid als OMFT-specialist en dat is een hele fijne aanvulling in ons team. Daarnaast heeft zij als aandachtsgebied kinderen met spellingsproblemen.

Nader kennismaken?