Logopedie

Onze logopedisten

Caroline Nouwels

PRAKTIJKHOUDER
(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
S.I. THERAPEUT
FREELANCE DOCENT

Caroline is eigenaar van Logopedisch Centrum Nouwels. In 1990 opende ze haar eerste praktijk. Met gedrevenheid en passie voor het vak is ze uitgegroeid tot een specialist waar medewerkers, cliënten en collegalogopedisten graag mee samenwerken. In de spaarzame tijd naast haar werk leest ze graag of vind je haar wandelend in het bos of op het strand.

Janneke Boer

LOGOPEDIST

Janneke is sociaal, behulpzaam en binnen ons team een ster als het gaat om plannen en overleggen. Ze bedenkt oplossingen voor problemen waar je zelf niet aan dacht, wat heel verhelderend werkt. Janneke komt regelmatig op het korfbalveld en ze leest graag.

Annelies Nouwels

LOGOPEDIST
KLINISCH LINGUÏST

Annelies is ambitieus, werkt graag evidence-based en zorgt ervoor dat ze dit ook overdraagt naar collega’s. Zij kan wetenschap vertalen naar praktische zaken en dat is goed voor onze logopediepraktijk. Annelies is ordelijk en goed in administratie. Om haar hoofd te legen na een werkdag doet ze buiten aan crossfit, weer of geen weer.

Kim Schippers

(PREVERBAAL) LOGOPEDIST

Kim is 12 jaar logopedist bij ons. Ze is met haar to-the-point-karakter geknipt voor het logopedievak. Kim richt zich in de praktijk op de jonge kinderen en ze begeleidt onze stagiairs. In haar vrije tijd doet ze vaak creatieve activiteiten met haar eigen kinderen.

Baukje Zuidema

(PREVERBAAL) LOGOPEDIST

Aanpakken en volhouden horen bij Baukje. Ze is een echte teamspeler en staat altijd klaar voor collega’s. Ze werkt hard en krijgt energie van het afvinken van takenlijstjes. Baukje wordt blij van buiten zijn en dat doet ze het liefst te paard, wandelend of hardlopend.

Elise Ravensbergen

LOGOPEDIST
KLINISCH LINGUÏST

Elise werkt graag evidence-based en in teamverband. Zij vertaalt eveneens wetenschap naar praktische zaken en ondersteunt ons team  in aanvullende diagnostiek. Tijdens haar stage voor de master neurolinguïstiek aan de Rijks Universiteit Groningen beviel het werken in onze praktijk heel goed. En laat er nou net een vacature zijn… Welkom in ons team Elise!

Nader kennismaken?