Logopedie

Onze logopedisten

Caroline Nouwels – Drenth

PRAKTIJKHOUDER
(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
OMFT-SPECIALIST
S.I. THERAPEUT
FREELANCE DOCENT
SPREKER
KLACHTENFUNCTIONARIS

Caroline is eigenaar van Logopedisch Centrum Nouwels. In 1990 opende ze haar eerste praktijk. Met gedrevenheid en passie voor het vak is ze uitgegroeid tot een specialist waar medewerkers, cliënten en collegalogopedisten graag mee samenwerken. In de spaarzame tijd naast haar werk maakt ze tijd vrij om te sporten en vindt ze het leuk om filmpjes te editen.

Janneke Boer – Talens

LOGOPEDIST
MANAGEMENTASSISTENT
STAGECOÖRDINATOR

Janneke is sociaal, behulpzaam en binnen ons team een ster als het gaat om plannen, overleggen en regelen. Ze bedenkt oplossingen voor problemen waar je zelf niet aan dacht, wat heel verhelderend werkt. Als je belt op woensdag tussen 8.30 en 12.30 uur naar 06-28475791 krijg je haar aan de telefoon en kan zij je van informatie voorzien. Daarnaast coördineert zij alle stages in onze praktijk.

Annelies Baars – Nouwels

LOGOPEDIST
KLINISCH LINGUÏST
HANEN THERAPEUT
OMFT-SPECIALIST
HR FUNCTIONARIS

Annelies is ambitieus, werkt graag evidence-based en zorgt ervoor dat ze dit ook overdraagt naar collega’s. Zij kan wetenschap vertalen naar praktische zaken en dat is goed voor onze logopediepraktijk. Annelies is ordelijk en goed in administratie. Om haar hoofd te legen na een werkdag doet ze buiten aan crossfit, weer of geen weer.

Elise Keijzer Ravensbergen

LOGOPEDIST
KLINISCH LINGUÏST

Elise werkt graag evidence-based en in teamverband. Zij vertaalt eveneens wetenschap naar praktische zaken en ondersteunt ons team  in aanvullende diagnostiek. Elise is flexibel en vindt uitdaging in het aanpakken van nieuwe dingen. Daarnaast houdt ze van het uitbreiden van haar schoenencollectie!

Baukje Zuidema – Dijk

(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
PARKINSONNETTHERAPEUT
KWALITEITSFUNCTIONARIS

Aanpakken en volhouden horen bij Baukje. Ze is een echte teamspeler en staat altijd klaar voor collega’s. Ze werkt hard en krijgt energie van het afvinken van takenlijstjes. Baukje wordt blij van buiten zijn en dat doet ze het liefst te paard, wandelend of hardlopend.

Melanie ten Kate

LOGOPEDIST
AANDACHTSGEBIED STOTTEREN

Melanie werkt graag in teamverband en gestructureerd. Ze staat in drukke tijden altijd klaar om voor haar collega’s waar te nemen. Melanie werkt graag met stotter-gerelateerde hulpvragen. Na een werkdag leegt ze haar hoofd door zeer regelmatig de sportschool te bezoeken.

Angeleta van den Berg

LOGOPEDIST

Onze praktijk biedt graag kansen aan jonge collega’s. Aanpakken en werken in teamverband passen goed bij Angeleta. Na een zeer goede stage kreeg zij een plek in ons team. Een mooie synergie tussen aanstormend talent en ervaren beroepsbeoefenaars.

Carla Bisschop – Kin

LOGOPEDIST
OMFT-specialist i.o.

Carla is een ervaren logopedist die al meer dan 11 jaar in een andere praktijk heeft gewerkt. Met haar professionaliteit en brede kennis is ze een welkome aanvulling in ons team. Carla is in opleiding tot OMFT- specialist en heeft daarnaast als aandachtsgebied kinderen met spellingsproblemen

Nader kennismaken?