Logopedie

Onze logopedisten

Caroline Nouwels

PRAKTIJKHOUDER
(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
S.I. THERAPEUT
FREELANCE DOCENT
KLACHTENFUNCTIONARIS

Caroline is eigenaar van Logopedisch Centrum Nouwels. In 1990 opende ze haar eerste praktijk. Met gedrevenheid en passie voor het vak is ze uitgegroeid tot een specialist waar medewerkers, cliënten en collegalogopedisten graag mee samenwerken. In de spaarzame tijd naast haar werk leest ze graag of vind je haar wandelend in het bos of op het strand.

Janneke Boer

LOGOPEDIST
STAGECOÖRDINATOR

Janneke is sociaal, behulpzaam en binnen ons team een ster als het gaat om plannen en overleggen. Ze bedenkt oplossingen voor problemen waar je zelf niet aan dacht, wat heel verhelderend werkt. Zij coördineert de stages in onze praktijk.

Annelies Nouwels

LOGOPEDIST
KLINISCH LINGUÏST
HANEN THERAPEUT
HR FUNCTIONARIS

Annelies is ambitieus, werkt graag evidence-based en zorgt ervoor dat ze dit ook overdraagt naar collega’s. Zij kan wetenschap vertalen naar praktische zaken en dat is goed voor onze logopediepraktijk. Annelies is ordelijk en goed in administratie. Om haar hoofd te legen na een werkdag doet ze buiten aan crossfit, weer of geen weer.

Elise Ravensbergen

LOGOPEDIST
KLINISCH LINGUÏST

Elise werkt graag evidence-based en in teamverband. Zij vertaalt eveneens wetenschap naar praktische zaken en ondersteunt ons team  in aanvullende diagnostiek. Elise is flexibel en vindt uitdaging in het aanpakken van nieuwe dingen. Daarnaast houdt ze van het uitbreiden van haar schoenencollectie!

Baukje Zuidema

(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
KWALITEITSFUNCTIONARIS

Aanpakken en volhouden horen bij Baukje. Ze is een echte teamspeler en staat altijd klaar voor collega’s. Ze werkt hard en krijgt energie van het afvinken van takenlijstjes. Baukje wordt blij van buiten zijn en dat doet ze het liefst te paard, wandelend of hardlopend.

Melanie ten Kate

LOGOPEDIST

Melanie werkt graag in teamverband en gestructureerd. Zij is aanvullend geschoold in stotteren en Oro Myo Functionele Therapie (OMFT). Na een werkdag leegt ze haar hoofd door zeer regelmatig naar de sportschool te gaan.

Nader kennismaken?