Logopedie

Vacature | Stage

Logopedisch Centrum Nouwels zoekt een gepassioneerd logopedist

Door wederom explosieve groei in ons cliëntenaanbod zoeken wij iemand die energie krijgt van werken met kleine en grote mensen. Elkaar leren begrijpen, dat is ons doel met logopedie. Het zou geweldig zijn als jij daar samen met ons voor wilt gaan.

Dit is wat je straks vertelt over je nieuwe baan

“Ik ben logopedist bij Logopedisch Centrum Nouwels. Dat is een allround praktijk met specialisaties in het begeleiden van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis, kinderen met Downsyndroom en kinderen met schisis. Ook jonge mensen met een ontwikkelingsachterstand of fonologische en spraakmotorische problematiek help ik.
Het geeft me voldoening als kinderen progressie boeken. Daarom betrek ik ouders bij de behandelingen. Zij zijn de sleutel in de vooruitgang. Ik help kinderen zichzelf beter verstaanbaar te maken. Dat kan met gesproken taal of soms met ondersteunende gebaren. Ik werk ook met kinderen en volwassenen met OMFT-klachten en heb daardoor veel contact met tandarts- en orthodontiepraktijken.
Ik werk samen met mijn collega’s die veel kennis en ervaring hebben, dus daar leer ik veel van. En wat ik nog niet weet of onder de knie heb, leer ik bij extra opleidingen, cursussen en trainingen. Ook fijn: we hebben een klinisch linguïst die mij ondersteunt bij complexe problematiek en een medisch secretaresse die mij ontzorgt in de administratieve taken.”

Dit is Logopedisch Centrum Nouwels

Wij vinden het belangrijk dat de mensen om je heen jou begrijpen. Dat je als kind op school en thuis verstaanbaar over je dagelijkse belevenissen kunt vertellen. Dat je als volwassene je stem beter gebruikt. Ontspannen ademt. Met taal jezelf beter kunt uitdrukken. Dat je met plezier communiceert met anderen ondanks je verminderde gehoor. En goed kunt slikken bij eten en drinken.

Met aandacht, geduld en betrokkenheid in een leuke praktijk bieden we structuur en praktische handvatten voor baby’s, kinderen, tieners en volwassenen. De mensen van Logopedisch Centrum Nouwels gaan voor hun doel: mensen elkaar leren begrijpen. Zelfs als het niet 1-2-3 lukt, kan met innovatieve zorg op maat toch progressie worden geboekt.

Wat wij belangrijk vinden

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Logopedie.
 • Je bent geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
 • Je werkt bij ons volgens de richtlijnen van de Kwaliteitstoets Logopedie.
 • Je werkt flexibel en zelfstandig.
 • Je wilt je blijven ontwikkelen en gaat voor kwaliteit.
 • Je hebt bij voorkeur specifieke kennis over logopedie bij TOS, OMFT, Downsyndroom of Schisis.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto, zodat je huisbezoeken kunt afleggen.

Laat je niet afschrikken als je een beginnend logopedist bent. We begeleiden je graag naar de logopedist die je wilt worden.

Wat jij kunt verwachten

 • Een contract als logopedist voor 1 tot 5 dagen in de week op één van onze praktijklocaties.
 • Een fijne, comfortabele en ruime werkplek, met up-to-date onderzoeks- en behandelmateriaal en een eigen laptop.
 • Een gezellig en gedreven team met 10 andere logopediespecialisten.
 • Een marktconform vast maandsalaris.
 • Betaalde administratietijd naast je pauzes (anderhalf uur per werkdag van 8 uur) .
 • Uitgebreide na- en bijscholingsfaciliteiten met ruime vergoedingen.
 • Kilometervergoeding.
 • Vakantiedagen en vakantiegeld.
 • Een vaste coach om je (betaald) wegwijs te maken in onze manier van werken en onze organisatie.
 • Inspiratie en een lading kennis en ervaring van je collega’s.
 • Bijdrage lidmaatschap NVLF & Kwaliteitsregister Paramedici.
 • Regelmatig teamoverleg met casuïstiek onder werktijd.
 • Onze medisch secretaresse ondersteunt je in de dagelijkse administratieve zaken.

Voldoe jij niet volledig aan het beschreven profiel, maar denk jij wel dat jij goed bij ons team past? Aarzel dan niet om te solliciteren op deze functie. Ook met bijna en net afgestudeerde logopedisten maken wij graag kennis!

Word jij onze nieuwe logopedist?

Als je meer wilt weten over deze functie, neem dan contact op met Caroline Nouwels-Drenth caroline@nouwelslogopedie.nl of Annelies Baars-Nouwels annelies@nouwelslogopedie.nl. Meer informatie over wie we zijn en wat we doen bij Logopedisch Centrum Nouwels vind je op onze website.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie als logopedist bij Logopedisch Centrum Nouwels, mail dan je sollicitatie met motivatie en je cv aan caroline@nouwelslogopedie.nl. Zet in het onderwerp ‘Vacature logopedist Logopedisch Centrum Nouwels’.

We vinden het leuk om snel kennis met elkaar te maken.

 

Stage bij Logopedisch Centrum Nouwels

Doe je een HBO opleiding Logopedie & lijkt het je leuk om in een team van collega’s in een eerstelijnspraktijk ervaring op te doen in het logopedievak? Dat kan bij ons. We bieden kennis en ervaring met betrekking tot veel allround logopedische hulpvragen. Mogelijk ben je juist in één van onze specialisaties geïnteresseerd. Ook dan zijn er wellicht mogelijkheden.

Volg jij de studie Algemene Taalwetenschappen of Neurolinguistiek aan de Universiteit en ben je geïnteresseerd in een stageplek binnen een eerstelijnspraktijk? Ook dan kun je je aanmelden en kan één van onze klinisch linguïsten jouw begeleider worden.

Onze stagiaires kunnen deelnemen aan interne scholingsmogelijkheden.

Vraag via onderstaand contactformulier informatie aan bij onze stagecoördinator of meld je direct aan.

  Nader kennismaken?