Logopedie

Voorzorgsmaatregelen Corona virus

Graag informeren wij je over de invloed van het COVID-19 virus op de logopedische behandeling voor jou en/of je kind.

Op dit moment gaan de logopedische behandelingen door op alle locaties. 

Als je geen klachten hebt, kan je gewoon naar de praktijk komen. We vragen je wel om voor de behandeling je handen te desinfecteren en wij schudden geen handen. Verder wassen en desinfecteren wij onze handen voor ieder cliëntcontact en desinfecteren wij tafels, stoelen, speelgoed, deurklinken en kasthandgrepen. Kom niet veel te vroeg voor je afspraak om drukte in de wachtkamers te voorkomen. Laat broertjes/zusjes/neefjes/nichtjes zo veel mogelijk thuis.

Mocht het in de komende tijd zo zijn dat logopedie niet meer fysiek kan worden vervolgd, omdat jij of je kind bijvoorbeeld (lichte) klachten ervaart, dan zetten wij de continuïteit online voort via de computer, telefoon of tablet. Zorg er daarom alvast voor dat je over één van deze media beschikt. Contacteer je behandelend logopedist via haar persoonlijk mailadres als je niet fysiek bij de behandeling aanwezig kunt zijn, dan zal zij je hierover een bericht met instructies sturen.

Online logopedie in de vorm die wij aanbieden, wordt vergoed vanuit de basisverzekering van de zorgverzekeraars, met uitzondering van VGZ. Ben jij of je kind verzekerd bij VGZ? Neem dan contact op met je behandelend logopedist om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen?