Logopedie

Proclaimer

Logopedisch Centrum Nouwels is verantwoordelijk voor alle informatie van deze website. We beloven dat we de informatie zo actueel mogelijk houden en zullen dan ook regelmatig de informatie bijwerken.

Klopt er iets niet?

Als je merkt dat iets niet klopt of als de site hapert, laat het ons dan even weten. We kunnen het dan verbeteren.

De informatie op deze website is misschien niet geschikt voor het doel waarvoor je het hebt geraadpleegd. Wees daar dus voorzichtig mee. Neem direct contact met ons op als je onjuiste of verouderde informatie op deze website aantreft. We zullen samen zoeken naar een oplossing.

Links naar andere websites

Onze website bevat ook links naar andere websites voor specifieke of aanvullende informatie. We checken de links die we maken naar andere sites regelmatig, zodat ze actueel en betrouwbaar zijn. Daar kun je op vertrouwen. We kunnen helaas niet verantwoordelijk zijn voor wat er op die andere sites gebeurt.

Onze foto’s en teksten

Alle foto’s, illustraties, vormgeving en teksten op deze website zijn van ons, gaan over ons en maken we zelf. We vinden het niet leuk als je onze foto’s, illustraties, vormgeving en teksten gebruikt voor je eigen doelen. Als je er netjes om vraagt, zijn we altijd bereid om samen met jou te kijken naar wat wel en niet mogelijk is.

Klopt er iets niet op de site?