Cursus

Online Gebarentraining

Elkaar leren begrijpen met ondersteunende gebaren

Leer praten met je handen deze zomer! In 3 online sessies van 2 uur leer je communiceren met ondersteunende gebaren. Door je handen te gebruiken in je communicatie stimuleer je de communicatie van je kind en begrijpen jullie elkaar eerder en beter.

Praten met ondersteunende gebaren is name bedoeld voor ouders van kinderen die nog niet met woorden duidelijk kunnen maken wat ze bedoelen. Bijvoorbeeld omdat je kind nog te jong is om te praten. Of omdat spraak bij jouw kind minder snel op gang komt. En ondersteunende gebaren zijn sowieso voor iedereen leuk om te leren! Door al in een vroeg stadium te beginnen met gebaren bij de woorden die je gebruikt, leert je kind te begrijpen wat je bedoelt en zal het die gebaren overnemen om ook jou te vertellen wat het wil.

Ondersteunende gebaren is handig als het wil drinken, slapen of spelen, maar vooral ook leuk als je dieren, speelgoed en cijfers en letters kan uitbeelden.

Leer in 3 avonden gebaren

Wil jij deze zomer gebaren leren? Dat kan! In 3 sessies van 2 uur leer je een mooi basissetje ondersteunende gebaren die je in de dagelijkse communicatie met je kind direct kunt toepassen. Dat kan gewoon vanuit je eigen huis of op je vakantieadres. Je hebt een laptop, telefoon of tablet nodig en een werkende internetverbinding. Je krijgt een link toegestuurd en daarmee kun je inloggen.

Kosten

Een zomercursus Online Gebarentraining kost je € 97,– p.p.

Locatie

Vanaf de locatie die je zelf kiest. Dus vanuit je eigen huis, in de tuin of vanaf je vakantieadres. Je hebt een laptop, telefoon of tablet nodig en een vlotte internetverbinding. Je krijgt een link toegestuurd en daarmee kun je inloggen om mee te doen.

Cursusavonden

21 juli 2020
04 augustus 2020
18 augustus 2020

Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur

Voor wie

De training is er voor ouders van baby’s en peuters, aanstaande ouders en mensen die dagelijks met baby’s werken, zoals pedagogisch medewerkers.

Door wie

0383-Logopedisch Centrum Nouwels - Trainer Caroline NouwelsDe training wordt verzorgd door Caroline Nouwels-Drenth. Als logopedist en praktijkhouder heeft zij 30 jaar ervaring met communicatie en taal bij baby’s en kinderen.

Aanmelden

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  Je telefoonnummer*

  Heb je nog vragen of opmerkingen?

  Voor de verwerking van je persoonlijke gegevens hebben we je akkoord nodig.*

  Ervaringen

  • De presentatie van de trainer was kort, duidelijk, afwisselend en met ruimte voor vragen. Ik vond het een mooie kennismaking met gebaren. Ik raad de training aan voor anderen, want het is leerzaam en helpend.

  • Ik vond de training afwisselend in theorie en praktijk, gezellig en leerzaam. Caroline, je bent een prettige docente. Je voelt je snel op je gemak. Bedankt!

  • Ik vond de training heel goed, verhelderend en duidelijk. Caroline je doet het erg leuk en heel ontspannen.

  Vragen over de Online Gebarentraining?