Logopedie

Training

Workshop Sensorische Informatieverwerking 

Op 18 november 2019 geeft Caroline een workshop over sensorische informatieverwerking. Het betreft een workshop voor een kwaliteitskring van logopedisten.

Datum: 18 november 2019

Tijdstip: 20.00 – 21.00 uur

Organisatie: Kwaliteitskring Logopedie Zuidlaren

Onderwerp: Sensorische informatieverwerking

 

Wat is sensorische informatieverwerking? 

Het vermogen om zintuiglijke waarnemingen te kunnen opnemen en verwerken en de verschillende stukjes informatie aan elkaar te verbinden zodat er adequaat op gereageerd kan worden.

Training voor professionals

Caroline Nouwels geeft trainingen voor (zorg)professionals met praktische tips voor het succesvol behalen van de Kwaliteitstoets Logopedie. Je dossiers Audit-proof!  Zij helpt je om het doelgericht en smart werken te verbeteren en je praktijkdossiers keurig op orde te hebben.

Ook helpt zij bij de beantwoording van jouw  specifieke vragen over de implementatie van verschillende richtlijnen in verschillende logopedische settingen. Op dit moment zijn er veel vragen over de Richtlijn TOS.

Deze trainingen geeft ze in de praktijkvestiging in Zwolle of bij jou op locatie. Deze zijn geschikt voor één-op-één of in groepsverband samen met je collega’s. Contact via Skype of FaceTime is ook mogelijk.  Caroline sluit aan bij jouw wensen en daarmee focus je alleen op dat wat jij nodig hebt. 

Haar tarief is € 87,– per uur.  Voor reistijd rekent ze € 43,– per uur. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Hier vind je de Algemene Voorwaarden

Wil je vrijblijvend meer informatie? Vul onderstaand formulier in en Caroline neemt contact met je op of belt.

Caroline verzorgt ook voor de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) de trainingen. 

Op 5 juni 2018 presenteerde zij een webinar voor onze vakvereniging de NVLF. Het onderwerp van het webinar was de Richtlijn TOS (Taalontwikkelingsstoonissen). Zij maakt vlogs over mijn leven privé & als logopedist.

Wil je Caroline volgen?  Abonneer je dan op haar Youtube kanaal, dat is helemaal gratis!

 

 • Tijdens het pittige traject dat wij doorlopen hebben in voorbereiding op de vrijwillige Audit zijn wij heel professioneel bijgestaan door Caroline Nouwels. Trots zijn we dat we deze Audit met glans hebben behaald. Zonder de begeleiding van Caroline hadden wij zaken over het hoofd gezien en was de organisatie van onze praktijk niet zo overzichtelijk geweest.

  Nienke Havinga Praktijkhouder van Praktijk voor Logopedie Nienke Havinga, Emmen
 • Om 8 logopedisten op hetzelfde spoor te zetten en gemotiveerd te krijgen en te houden, hoe doe je dat? Een collega raadde me aan contact te zoeken met Caroline Nouwels. Door de prettige manier van informatie en feedback geven, altijd vragen te kunnen stellen en haar persoonlijke betrokkenheid bij onze praktijk is het ons gelukt om al onze dossiers auditproof te krijgen. Met resultaat; in oktober 2015 hebben wij de kwaliteitstoets met een 100% score behaald.

  Jennifer Koenen Praktijkhouder Logopediepraktijk Osdorp, Amsterdam
 • Caroline belooft op haar site dat éénduidigheid, transparantie en efficiëntie binnen de praktijk het resultaat zullen zijn en dat kunnen wij met volle overtuiging beamen. Mede door haar enthousiasme, heldere en duidelijke uitleg in een positieve en prettige werksfeer, hebben wij de kwaliteitstoets met een volle 100% score behaald. Wij kunnen iedereen de coaching van Caroline aanraden!

  Ramona Mangelsdorf-Thomassen Praktijkhouder Praktijk voor Logopedie Anna Paulowna eo
 • Prima dag afgelopen vrijdag. Dag is beoordeeld met een 8! Nogmaals dank en zeker tot een volgende keer.

  Hilde de Haan Projectmanager VIM-inclusief Down

Vragen over een workshops of training?