Logopedie

Training

Kenniscafé voor professionals 

Op dinsdag 29 januari 2019 organiseren wij in Zwolle, in samenwerking met Pento en Kentalis, een Kenniscafé  met als onderwerp: ‘Taalproblemen in beeld’. Experts geven tips over het signaleren van taalachterstand en TOS. Je kunt kiezen uit zeven workshops waarin je actief aan de slag gaat met allerlei facetten die samengaan met een taalachterstand en TOS.

Klik hier voor het programma en welke workshops je kunt volgen. Er zijn workshops voor kinderdagverblijf-/peuterspeelzaalleiders en workshops voor logopedisten.

Doelgroep: Kinderdagverblijf-/peuterspeelzaalleiders & logopedisten

Datum      : Dinsdag 29 januari 2019

Tijdstip.    : 19.00-21.30 uur

Plaats       : Enkschool, Jan Buschstraat 6, 8022 DZ Zwolle

Kosten     : Gratis

Kijk voor nog meer informatie en het aanmeldformulier op https://lnkd.in/e-hR3iK 

We vinden het leuk je te ontmoeten!

Training voor professionals

Caroline Nouwels geeft trainingen voor (zorg)professionals met praktische tips voor het succesvol behalen van de Kwaliteitstoets Logopedie. Je dossiers Audit-proof!  Ik help je om het doelgericht en smart werken te verbeteren en je praktijkdossiers keurig op orde te hebben.

Ook kan ik je helpen bij de beantwoording van jouw  specifieke vragen over de implementatie van verschillende richtlijnen in verschillende logopedische settingen. Ik merk dat er op dit moment veel vragen zijn over de Richtlijn TOS.

Deze trainingen geef ik bij mij in de praktijk in Zwolle of bij jou op locatie en zijn geschikt voor één-op-één of in groepsverband samen met je collega’s. Contact via Skype of FaceTime is ook mogelijk.  Ik sluit aan bij jouw wensen en daarmee focus je alleen op dat wat jij nodig hebt. 

Mijn tarief is € 87,– per uur.  Voor mijn reistijd reken ik € 43,– per uur. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Wil je vrijblijvend meer informatie? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op of bel.

Caroline Nouwels verzorgt ook voor de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) de trainingen. Hier vind je de Algemene Voorwaarden

Op 5 juni 2018 presenteerde ik een webinar voor onze vakvereniging de NVLF. Het onderwerp van het webinar was de Richtlijn TOS (Taalontwikkelingsstoonissen). Ik vlog ook over mijn leven privé & als logopedist. Wil je haar volgen abonneer je dan op haar kanaal, dat is helemaal gratis!

 

 • Caroline belooft op haar site dat éénduidigheid, transparantie en efficiëntie binnen de praktijk het resultaat zullen zijn en dat kunnen wij met volle overtuiging beamen. Mede door haar enthousiasme, heldere en duidelijke uitleg in een positieve en prettige werksfeer, hebben wij de kwaliteitstoets met een volle 100% score behaald. Wij kunnen iedereen de coaching van Caroline aanraden!

  Ramona Mangelsdorf-Thomassen Praktijkhouder Praktijk voor Logopedie Anna Paulowna eo
 • Om 8 logopedisten op hetzelfde spoor te zetten en gemotiveerd te krijgen en te houden, hoe doe je dat? Een collega raadde me aan contact te zoeken met Caroline Nouwels. Door de prettige manier van informatie en feedback geven, altijd vragen te kunnen stellen en haar persoonlijke betrokkenheid bij onze praktijk is het ons gelukt om al onze dossiers auditproof te krijgen. Met resultaat; in oktober 2015 hebben wij de kwaliteitstoets met een 100% score behaald.

  Jennifer Koenen Praktijkhouder Logopediepraktijk Osdorp, Amsterdam
 • Tijdens het pittige traject dat wij doorlopen hebben in voorbereiding op de vrijwillige Audit zijn wij heel professioneel bijgestaan door Caroline Nouwels. Trots zijn we dat we deze Audit met glans hebben behaald. Zonder de begeleiding van Caroline hadden wij zaken over het hoofd gezien en was de organisatie van onze praktijk niet zo overzichtelijk geweest.

  Nienke Havinga Praktijkhouder van Praktijk voor Logopedie Nienke Havinga, Emmen
 • Prima dag afgelopen vrijdag. Dag is beoordeeld met een 8! Nogmaals dank en zeker tot een volgende keer.

  Hilde de Haan Projectmanager VIM-inclusief Down

Vragen over een workshops of training?