Logopedie

Training

Training voor professionals

Caroline Nouwels geeft trainingen voor (zorg)professionals met praktische tips voor het succesvol behalen van de Kwaliteitstoets Logopedie. Je dossiers Audit-proof!  Ik help je om het doelgericht en smart werken te verbeteren en je praktijkdossiers keurig op orde te hebben.

Deze trainingen geef ik bij mij in de praktijk in Zwolle of bij jou op locatie en zijn geschikt voor één-op-één of in groepsverband samen met je collega’s. Ook leuk als onderwerp in een kwaliteitskring. Ik sluit aan bij jouw wensen en daarmee focus je alleen op dat wat jij nodig hebt. 

Mijn tarief is € 82,– per uur.  Voor mijn reistijd reken ik € 41,– per uur. Deze prijzen zijn exclusief BTW. NVLF leden krijgen 10% korting!

Wil je vrijblijvend meer informatie? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op of bel.

Caroline Nouwels verzorgt ook voor de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) de trainingen:

Hier vind je de Algemene Voorwaarden

Op 5 juni 2018 mag ik een webinar presenteren voor onze vakvereniging de NVLF. Het onderwerp van het webinar is de Richtlijn TOS (Taalontwikkelingsstoonissen). De opgave voor dit webinar gaat via de NVLF. Kijk daarvoor op deze link!  

Caroline vlogt ook over haar leven privé & als logopedist. Wil je meer informatie over het webinar Richtlijn TOS kijk dan dit vlog.

 • Caroline belooft op haar site dat éénduidigheid, transparantie en efficiëntie binnen de praktijk het resultaat zullen zijn en dat kunnen wij met volle overtuiging beamen. Mede door haar enthousiasme, heldere en duidelijke uitleg in een positieve en prettige werksfeer, hebben wij de kwaliteitstoets met een volle 100% score behaald. Wij kunnen iedereen de coaching van Caroline aanraden!

  Ramona Mangelsdorf-Thomassen Praktijkhouder Praktijk voor Logopedie Anna Paulowna eo
 • Tijdens het pittige traject dat wij doorlopen hebben in voorbereiding op de vrijwillige Audit zijn wij heel professioneel bijgestaan door Caroline Nouwels. Trots zijn we dat we deze Audit met glans hebben behaald. Zonder de begeleiding van Caroline hadden wij zaken over het hoofd gezien en was de organisatie van onze praktijk niet zo overzichtelijk geweest.

  Nienke Havinga Praktijkhouder van Praktijk voor Logopedie Nienke Havinga, Emmen
 • Prima dag afgelopen vrijdag. Dag is beoordeeld met een 8! Nogmaals dank en zeker tot een volgende keer.

  Hilde de Haan Projectmanager VIM-inclusief Down
 • Om 8 logopedisten op hetzelfde spoor te zetten en gemotiveerd te krijgen en te houden, hoe doe je dat? Een collega raadde me aan contact te zoeken met Caroline Nouwels. Door de prettige manier van informatie en feedback geven, altijd vragen te kunnen stellen en haar persoonlijke betrokkenheid bij onze praktijk is het ons gelukt om al onze dossiers auditproof te krijgen. Met resultaat; in oktober 2015 hebben wij de kwaliteitstoets met een 100% score behaald.

  Jennifer Koenen Praktijkhouder Logopediepraktijk Osdorp, Amsterdam

Vragen over een workshops of training?