Logopedie

Samenwerking | Partners

Wij werken samen met verschillende professionals om veilige en kwalitatieve zorg te leveren aan onze cliënten.

Door samen te werken met onze partners zorgen wij voor een effectieve afstemming en besluitvorming rondom de zorgvragen van onze cliënten. In overlegvormen leren we elkaars spelregels en perspectieven begrijpen en tonen de wil om elkaar te leren kennen. We pakken gezamenlijke verantwoordelijkheden en doelen op en zo worden resultaten bereikt. Hierbij is het delen van kennis en verantwoordelijkheden met collega-logopedisten en professionals uit andere disciplines noodzakelijk.

Naast algemene partners in de gezondheidszorg werken we ook in gespecialiseerde teams samen en met verschillende vormen van reguliere kinderopvang.

Onze logopedisten werken met gezondheidszorgmedewerkers samen om de meest optimale invulling te geven aan de hulp- of zorgvraag van jou of jouw kind. Benieuwd met welke gezondheidszorg medewerkers wij samenwerken? Klik hier voor meer informatie.

Onze praktijk werkt met gespecialiseerde teams samen om zo de beste zorg voor onze cliënten te waarborgen. Juist daar waar het wat moeilijker gaat, zetten wij graag één of meerdere stappen extra om het optimaal haalbare resultaat te behalen. Hier vind je een overzicht van alle gespecialiseerde teams waarin wij deelnemen.

In de regio’s Balkbrug, Nieuwleusen, Rouveen, Staphorst en Zwolle heeft Logopedisch Centrum Nouwels samenwerkingsafspraken met verschillende vormen van kinderopvang.

Wil je meer weten? Klik dan hier verder.

Wil je met ons mogelijkheden voor een samenwerking verkennen?