Logopedie

Team Logopedisch Centrum Nouwels

Caroline Nouwels – Drenth

PRAKTIJKHOUDER
(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
DOWNSPECIALIST DOWNPOLI ISALA ZWOLLE
SCHISISSPECIALIST
OMFT-SPECIALIST
S.I. THERAPEUT
FREELANCE DOCENT
SPREKER
KLACHTENFUNCTIONARIS

Caroline is mede-eigenaar van Logopedisch Centrum Nouwels. In 1990 opende ze haar eerste praktijk. Met gedrevenheid en passie voor het vak is ze uitgegroeid tot een specialist waar medewerkers, cliënten en collega logopedisten graag mee samenwerken. Caroline werkt als specialist in het Downteam van de ISALA Zwolle. Daarnaast ontwikkelde ze samen met de logopedist van het schisisteam ISALA Zwolle een cursus voor logopedisten over logopedie bij kinderen met een schisis. Ook geeft zij gebarentrainingen. In de spaarzame tijd naast haar werk maakt ze tijd vrij om te sporten en houdt ze van wandelen door de natuur.

Annelies Baars – Nouwels

PRAKTIJKHOUDER
LOGOPEDIST
KLINISCH LINGUÏST
HANEN THERAPEUT
OMFT-SPECIALIST
SPECIALIST DOWNSYNDROOM
HR FUNCTIONARIS

Annelies is ambitieus, werkt graag evidence-based en zorgt ervoor dat ze dit ook overdraagt naar collega’s. Zij kan wetenschap vertalen naar praktische zaken. Annelies is ordelijk en verzorgt de (financiële) administratie. Sinds 01-01-2021 is zij mede-eigenaar van Logopedisch Centrum Nouwels en beheert zij alle personeelszaken. In haar vrije tijd verslindt ze boeken, houdt ze van koken en is ze een fervent formule 1-kijker.

Nathalie Doornbos – Prins

MEDISCH SECRETARESSE
LOGOPEDIST

Nathalie is sociaal, behulpzaam en binnen ons team een ster als het gaat om plannen, overleggen en regelen. Als je belt naar het algemene aanmeldnummer 06-28475791, krijg je haar aan de telefoon en kan zij je van de juiste informatie voorzien. Nathalie houdt van wandelen, fietsen en kamperen. Ze doet dit het liefst met haar gezin. Verder werkt ze graag in haar moestuin.

Angeleta van den Berg – Hammer

LOGOPEDIST
SPECIALIST DOWNSYNDROOM
KWALITEITSFUNCTIONARIS

Angeleta weet van aanpakken en werkt zeer zorgvuldig. Ze altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op zowel logopedisch als administratief vlak en is een fijne coach voor nieuwe logopedisten binnen ons team. In haar vrije tijd vind je Angeleta vaak in de sportschool. In het weekend is ze regelmatig in de keuken te vinden om nieuwe baksels of recepten te proberen en kijkt ze graag formule-1.

Melanie ten Kate

LOGOPEDIST
SPECIALIST STOTTEREN BIJ KINDEREN

Melanie is betrouwbaar en zorgt altijd voor een vrolijke noot binnen ons team. Ze werkt graag in teamverband en is een echte sfeermaker. Het organiseren van teamuitjes laten we dan ook graag aan haar over. Na een werkdag leegt ze haar hoofd door zeer regelmatig de sportschool te bezoeken.

Baukje Zuidema – Dijk

PARKINSONNETTHERAPEUT

Aanpakken en volhouden horen bij Baukje. Ze is een echte teamspeler en staat altijd klaar voor collega’s. Ze werkt hard en krijgt energie van het afvinken van takenlijstjes. Baukje wordt blij van tijd doorbrengen met haar gezin en vrienden. Ook maak je haar gelukkig met muziek, zowel het leren bespelen van muziekinstrumenten als het bezoeken van concerten.

Carla Bisschop – Kin

LOGOPEDIST
OMFT-SPECIALIST
SPECIALIST LEES- & SPELLINGSPROBLEMEN

Met Carla’s professionaliteit en brede kennis is ze een vaste waarde in ons team. Ze blinkt uit in regelen. Als stage-coördinator zorgt zij dat stagiaires op de juiste plek binnen ons team terechtkomen. Carla wordt blij van tijd doorbrengen met haar gezin, familie en vrienden. Daarnaast houdt ze van zingen, wandelen en lezen (als ze hiervoor de tijd kan vinden).

Lisette Aubri – Kin

(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
S.I.- THERAPEUT
STEMTHERAPEUT

Lisette haalt energie uit het overbrengen van haar grote schat aan logopedische kennis aan groepen. Het geven van voorlichtingen en trainingen zijn haar op het lijf geschreven. Ze is betrouwbaar en het team kan altijd op haar rekenen. Lisette wordt blij van dansen en maakt haar hoofd graag leeg tijdens hardlopen. Ook vindt ze het heerlijk om in de zon een boek te lezen of te wandelen door het bos.

Lysa Brokelman

LOGOPEDIST

Lysa is enthousiast en vrolijk en weet dit goed over te brengen naar cliënten en collega’s. Ze is leergierig en past nieuwe informatie direct toe in haar eigen handelen als logopedist. Lysa is een echt familiemens en houdt van het rijden op haar motor. Daarnaast is Lysa stemactrice en weet dus goed hoe je je stem het best kunt gebruiken en inzetten. Ook Lysa is, net als Angeleta en Annelies, een echte formule 1-fan!

Hannah Geerts – Janssen

LOGOPEDIST

Hannah studeerde in 2022 af als logopedist en is opgeleid volgens de laatste inzichten. Ons team van ervaren logopedisten biedt graag kansen aan jonge collega’s. Samen begeleiden we onze nog minder ervaren collega’s naar de logopedist die zij hopen te worden en die wij in onze praktijk een goede werkplek willen bieden. Een mooie synergie tussen aanstormend talent en ervaren beroepsbeoefenaars. In haar vrije tijd beoefent ze graag muziek.

Renate Brouwer-Pouls

LOGOPEDIST

Renate is een zeer betrokken, spontane, vrolijke en enthousiaste logopedist. Ze haalt energie uit het werken met kinderen met spraak- en taalproblemen in onze praktijk. Daarnaast is Renate gespecialiseerd in het diagnosticeren van problemen in de spraak-/taalontwikkeling. Naast haar werkzaamheden voor onze praktijk, is ze ook werkzaam op het Audiologisch Centrum.

Inge Zomer

LOGOPEDIST

Inge werkt het eerste half jaar van 2023 in onze praktijk als waarnemer voor Carla. Zij is al een ‘oude bekende’, want ze liep al in 2019 stage bij ons. We kennen haar als een fijne, nauwgezet werkende en ondernemende collega. Naast haar werk als logopedist is zij ook actief in het onderwijs. Inge houdt van Scandinavië en is vooral fan van Denemarken.

Jan Nouwels

FACILITAIR MEDEWERKER

Jan is onze rots in de branding. Is er iets kapot, Jan repareert het. Onderhoud?! Een fluitje van een cent. Hij verft muren, legt vloeren en is een kei in tripp trapp stoelen opknappen. Ook moeten er regelmatig pakketjes of materialen tussen de verschillende praktijklocaties heen en weer worden gebracht. Altijd is hij bereid om dit te doen. Bovendien kan hij ook nog heel goed koken, dus op teamdagen of iets dergelijks verzorgt hij de catering.

Nader kennismaken?