Logopedie

Team Logopedisch Centrum Nouwels

Caroline Nouwels – Drenth

PRAKTIJKHOUDER
(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
DOWNSPECIALIST DOWNPOLI ISALA ZWOLLE
SCHISISSPECIALIST
OMFT-SPECIALIST
S.I. THERAPEUT
FREELANCE DOCENT
SPREKER
KLACHTENFUNCTIONARIS

Caroline is mede eigenaar van Logopedisch Centrum Nouwels. In 1990 opende ze haar eerste praktijk. Met gedrevenheid en passie voor het vak is ze uitgegroeid tot een specialist waar medewerkers, cliënten en collega logopedisten graag mee samenwerken. Caroline werkt als specialist in het Downteam van de ISALA Zwolle. Daarnaast ontwikkelde ze samen met de logopedist van het schisisteam ISALA Zwolle een cursus voor logopedisten over logopedie bij kinderen met een schisis. Ook geeft zij gebarentrainingen. In de spaarzame tijd naast haar werk maakt ze tijd vrij om te sporten en vindt ze het leuk om filmpjes te editen.

Annelies Baars – Nouwels

PRAKTIJKHOUDER
LOGOPEDIST
KLINISCH LINGUÏST
HANEN THERAPEUT
OMFT-SPECIALIST
HR FUNCTIONARIS

Annelies is ambitieus, werkt graag evidence-based en zorgt ervoor dat ze dit ook overdraagt naar collega’s. Zij kan wetenschap vertalen naar praktische zaken en dat is goed voor ons Logopedisch Centrum. Annelies is ordelijk en goed in administratie. Sinds 01-01-2021 is zij mede praktijkhouder en beheert zij alle personeelszaken. 

Nathalie Doornbos – Prins

MEDISCH SECRETARESSE
LOGOPEDIST

Nathalie is sociaal, behulpzaam en binnen ons team een ster als het gaat om plannen, overleggen en regelen. Als je belt naar het algemene aanmeldnummer 06-28475791 krijg je haar aan de telefoon en kan zij je van de juiste informatie voorzien.

Baukje Zuidema – Dijk

(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
PARKINSONNETTHERAPEUT
KWALITEITSFUNCTIONARIS

Aanpakken en volhouden horen bij Baukje. Ze is een echte teamspeler en staat altijd klaar voor collega’s. Ze werkt hard en krijgt energie van het afvinken van takenlijstjes. Baukje wordt blij van buiten zijn en dat doet ze het liefst te paard, wandelend of hardlopend. Binnen ons team is zij de Parkinsonspecialist en werkt ze veel met volwassenen met slikstoornissen.

Elise Keijzer Ravensbergen

LOGOPEDIST
KLINISCH LINGUÏST
VERVANGEND DOWNSPECIALIST DOWNPOLI ISALA

Elise werkt graag evidence-based en in teamverband. Zij vertaalt eveneens wetenschap naar praktische zaken en ondersteunt ons team  in aanvullende diagnostiek. Elise is flexibel en vindt uitdaging in het aanpakken van nieuwe dingen. Zij is de vaste vervanger van Caroline in de Downpoli van de ISALA Zwolle

Melanie ten Kate

LOGOPEDIST
SPECIALIST STOTTEREN BIJ KINDEREN

Melanie werkt graag in teamverband en gestructureerd. Ze staat in drukke tijden altijd klaar om voor haar collega’s waar te nemen. Melanie is onze specialist aangaande stotter-gerelateerde hulpvragen. Na een werkdag leegt ze haar hoofd door zeer regelmatig de sportschool te bezoeken.

Angeleta van den Berg

LOGOPEDIST
SPECIALIST DOWNSYNDROOM

Angeleta ontwikkelde zich van aanstormend talent tot een ervaren logopedist. Aanpakken en werken in teamverband passen goed bij haar. Inmiddels heeft zij vele bijscholingen gevolgd en is inzetbaar in de praktijk voor allerlei uiteenlopende hulpvragen.

Carla Bisschop – Kin

LOGOPEDIST
OMFT-SPECIALIST
SPECIALIST LEES- & SPELLINGSPROBLEMEN

Carla is een ervaren logopedist die meer dan 11 jaar in een andere praktijk werkte. Met haar professionaliteit en brede kennis is ze een vaste waarde in ons team. Carla is opgeleid als OMFT- specialist en heeft daarnaast als aandachtsgebied kinderen met spellingsproblemen.

Lisette Aubri – Kin

(PREVERBAAL) LOGOPEDIST
S.I.- THERAPEUT
STEMTHERAPEUT

Lisette is een zeer ervaren logopedist die eerder al in een andere praktijk werkte. We vinden het heel fijn om haar per 01-09-2021 te verwelkomen. Een grote ondersteuning van ons team omdat haar aandachtsgebieden liggen in het werken met kinderen met een beperking, ondersteunde communicatie & preverbale logopedie. En een mooie aanvulling qua expertise aangaande het behandelen van stemstoornissen. Lisette van harte welkom!

Jan Nouwels

FACILITAIR MEDEWERKER

Jan is onze rots in de branding. Is er iets kapot, Jan repareert het. Onderhoud?! Een fluitje van een cent. Hij verft muren, legt vloeren en is een kei in trip trap stoelen opknappen. Ook moeten er regelmatig pakketjes of materialen tussen de verschillende praktijklocaties heen en weer worden gebracht. Altijd is hij bereid om dit te doen. Bovendien kan hij ook nog heel goed koken, dus op teamdagen of iets dergelijks verzorgt hij de catering!

Nader kennismaken?