Damloop by Night voor Stichting Downsyndroom

mm

Ik heb me opgegeven voor de 5 Engelse Mijl (8km) van de Damloop by Night!

Op 22 september mag ik voor de Stichting Downsyndroom meelopen met team 4, een groep van 10 mensen die allemaal betrokken zijn bij Sam, een cliëntje van mij. Nu weten jullie dat ik nogal worstel met mijn gewicht, dus ik ben samen met de personal trainer van Reestdal Outdoor op een verantwoorde manier begonnen met trainen, compleet met goede schoenen en een hartslagmeter.

Schoenen en hartslagmeter

We willen graag zoveel mogelijk geld ophalen voor de Stichting Downsyndroom (SDS). Ik draag deze stichting een warm hart toe. In de afgelopen 20 jaar heb ik me gespecialiseerd in het helpen van kinderen met speciale problematiek, met name Downsyndroom. Ik begeleid kinderen & volwassenen met Downsyndroom, hun ouders, leerkrachten, collega’s en andere hulpverleners. Mijn begeleiding bestaat uit hulp bij communicatieproblemen en/of eet- en slikproblemen.

En ik heb mijn collega’s aangestoken met dit virus, want in onze praktijk zijn inmiddels 4 logopedisten gespecialiseerd in logopedie bij Downsyndroom.

Voor de SDS mocht ik een artikel schrijven in de Down & Up over spraakmotorische therapie bij Downsyndroom en heb ik lezingen verzorgd. Ik heb de personen die voor deze stichting werken in de loop der jaren leren kennen als zeer bevlogen mensen.

De SDS wil al datgene bevorderen wat kan bijdragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen en volwassenen met Downsyndroom. Zij streeft ernaar hun integratie in de maatschappij te stimuleren en hen een kans te geven een zo normaal mogelijk leven te leiden.

Het werk van de SDS wordt financieel mogelijk gemaakt door de jaarlijkse bijdragen van de donateurs en (incidentele) subsidies. Als praktijk willen we hier ook graag een bijdrage aan leveren, dus toen we gevraagd werden om mee te lopen en zo sponsorgeld te verzamelen zei ik eigenlijk direct ja, zonder helemaal goed over de consequenties na te denken. Ik moet nu wel echt trainen, want het hardlopen heb ik lange tijd niet meer gedaan.

Sponsor mij!

Wil je mij supporten? Sponsor dan mijn loop en help zo mee om voor de Stichting Downsyndroom geld op te halen waarmee ze (toekomstige) ouders en familie van kinderen met Downsyndroom kunnen helpen en adviseren met goede informatie en middelen.

Je kunt als persoon of als bedrijf mijn 8 kilometer Damloop by Night sponsoren door een onderstaand bedrag te kiezen. Je kunt dan direct via iDeal je donatie overmaken. Wil je liever zelf een bedrag kiezen, maak dan je bijdrage over op IBAN NL95INGB0006248893 op naam van Logopediepraktijk Nouwels en vermeld bij de omschrijving ‘Sponsoring Damloop’.

 

    

 

Sponsor je namens een bedrijf en is dat 50 euro of meer? Wow, dankjewel! Ik zal je bedrijfsnaam en met een koppeling naar je website op deze pagina vermelden en je bedrijf noemen op Facebook voor en na de Damloop by Night.

Deze bedrijven sponsoren al

Logopedisch Centrum Nouwels

Reestdal Outdoor

Vandepolder branding+design

Klein & Melchert Developments

Prosoftware

Accura Administratie & Belastingadvies

Fysio Vechtdal